Maskun Kuntokoti

Maskussa sijaitseva Kuntokoti tarjoaa turvallisen kodin ja yksilöllisen avun silloin, kun ihminen ei sairauden tai vamman vuoksi selviydy ilman apua. Kuntokodin asumispalvelut on tarkoitettu vaikeavammaisille neurologista sairautta sairastaville aikuisille.

Maskun Kuntokoti on uusin Neuroliiton palvelutaloista. Kuntokoti otti vastaan ensimmäiset asukkaansa syksyllä 2021 vastaremontoiduissa, moderneissa tiloissa. Kuntokoti toimii Maskun neurokeskuksessa omassa siivessään. Samassa kiinteistössä toimivat myös Neuroliiton keskustoimisto sekä Neuroliiton Maskun neurologinen kuntoutuskeskus, jonka kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Päivittäisestä hoivasta vastaavat hoitotyön ammattilaiset.

Pitkäaikaista ja lyhytaikaista asumispalvelua neurologista sairautta sairastavalle

Kuntokoti tarjoaa pitkäaikaista ja lyhytaikaista asumispalvelua. Kuntokodissa osaavan ja kokeneen henkilökunnan apu on lähellä, mutta asukkaita myös kannustetaan omatoimisuuteen, itsenäisyyteen ja oman elämän hallintaan. Kohtaamme asukkaamme ja heidän läheisensä inhimillisesti ja arvokkaasti.
Vammaispalvelulain ja -asetuksen mukaisia palveluja tuottavan Kuntokodin asumispalvelut luokitellaan tehostetuksi palveluasumiseksi.

Huolehdimme asukkaiden hyvinvoinnista – vierailut koronaepidemian aikana

Maskun neurokeskuksen sisätiloissa vieraille suositellaan vahvasti, että käytät kasvomaskia, noudatat hyvää käsihygieniaa ja riittävien etäisyyksien pitämistä.

Lisäksi suosittelemme koronapikatestin tekemistä ennen vierailulle tuloa.
Vieraiden on ehdottomasti pidättäydyttävä vierailusta Neurokeskuksen tiloissa, jos on lieviäkin hengitystieoireita tai koronapikatestin tulos on positiivinen.