Kuntokoti

Neuroliitto on aloittanut palvelutalotoiminnan Varsinais-Suomessa. Uudelle Kuntokodille on remontoitu toimitilat Maskun Neurokeskukseen.

Kun ihminen ei sairauden tai vamman vuoksi selviydy ilman apua, Maskun Neurokeskuksessa sijaitseva Kuntokoti tarjoaa turvallisen kodin ja yksilöllisen avun. Kuntokodin asumis- ja tukipalvelut ovat kaiken ikäisille vaikeavammaisille neurologista sairautta sairastaville aikuisille. Kuntokoti on  Neuroliiton neljäs asumispalveluja tuottava yksikkö.

Kuntokoti tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista tehostettua palveluasumista sekä päivätoimintaa. Asukkaaksi tai päivätoiminnan asiakkaaksi tullaan pääasiallisesti kunnan myöntämän maksusitoumuksen perusteella. Vammaispalvelulain ja -asetuksen mukaisia palveluja tuottavan Kuntokodin asumispalvelut luokitellaan tehostetuksi palveluasumiseksi.

Kuntokoti toimii monipuolisissa tiloissa

Samassa rakennuksessa Kuntokodin kanssa sijaitsee Maskun neurologinen kuntoutuskeskus, joka tuottaa moniammatillista kuntoutusta neurologisia sairauksia sairastaville aikuisille sekä Neuroliiton keskustoimisto.

Kuntokodin käyttöön remontoidaan kokonaisuudessaan 16 asuntoa (n. 25–36,5  neliötä/asunto). Asunnoissa on invamitoitettu kylpyhuone sekä pieni keittiöseinämä.

Yhteystiedot