Rekrytointi

Neuroliiton asumispalvelut toimivat Helsingissä, Lappeenrannassa, Seinäjoella ja Maskussa. Viimeksi toteutetussa työhyvinvointitutkimuksessamme yli 90% koko Neuroliiton 350 työntekijästä oli sekä tyytyväisiä työpaikkaansa että suositteli Neuroliittoa työnantajana.

Tutustu Neuroliiton avoimiin työpaikkoihin rekrytointijärjestelmässämme (linkki avautuu Laura-rekrytointijärjestelmän sivulle).

Hoitajat kertovat työstään Neuroliitossa
“Täällä saan tehdä työni hyvin ja arvojeni mukaan”

Merenpisaran kahvihuone täyttyy iloisesta puheensorinasta, kun vastaava sairaanhoitaja Outi Tallus sekä hoitajat Airi Sippola ja Vilhelmiina Laitinen istahtavat kanssani alas. Tuntuu, että he ovat tunteneet toisensa aina, vaikka tapasivat vasta äskettäin.

Outi on ollut töissä Merenpisarassa vuodesta 2008, aluksi hoitajana ja sittemmin sairaanhoitajana ja vastaavana sairaanhoitajana: ”Ilmapiiri meillä on avoin, rohkaiseva ja toisia tukeva. Työkaverit ovat aivan ihania, ja huumori kukkii. Muutamat kollegat olen tuntenut jo monta vuotta. Nämä ihmiset ovat minulle kuin perhettä.”

Lue koko artikkeli Duunitorin verkkosivulta. Artikkeli on toteutettu Duunitorin haastattelujen pohjalta yhteistyössä Neuroliiton kanssa.