Rekrytointi

Neuroliiton asumispalvelut toimivat Helsingissä, Lappeenrannassa, Seinäjoella ja Maskussa. Viimeksi toteutetussa työhyvinvointitutkimuksessamme yli 90% koko Neuroliiton 350 työntekijästä oli sekä tyytyväisiä työpaikkaansa että suositteli Neuroliittoa työnantajana.

Tutustu Neuroliiton avoimiin työpaikkoihin rekrytointijärjestelmässämme (linkki avautuu Laura-rekrytointijärjestelmän sivulle).

Millaista on hoitajan työ neurologista sairautta sairastavien palvelutalossa?

Hyvä työyhteisö on sekä työntekijöiden että asukkaiden etu. Neuroliiton palvelutaloissa työntekijät saavat tukea niin kollegoilta kuin esimiehiltäänkin. Mahdollistamme uuden oppimisen, ja osaamisen laajan hyödyntämisen.

Pidämme työntekijöidemme hyvinvointia äärettömän tärkeänä. Neuroliiton palvelutaloissa muun muassa autonominen työvuorosuunnittelu takaa sen, että työntekijä voi tehdä juuri itselleen ja elämäntilanteeseensa sopivia vuoroja.

Kuten Seinäjoen Palvelutalo Pihapihlajan lähihoitaja Jessica videolla toteaa, hoitajan työ neurologista sairautta sairastavien palvelutalossa antaa paljon, vaikka myös ottaa paljon. Työ on sekä haastavaa että kehittävää.