Pihapihlaja vakinaisti kaksi oppisopimusopiskelijaansa avoinna oleviin toimiin

18.4.2017
Kategoriat: Pihapihlaja

Nyt huhtikuun alusta saimme iloksemme vakinaistaa kalustoomme kaksi oppisopimusopiskelijaamme Nooran ja Sannan.
Tässä sinulle mahdollisuus tutustua heihin!

 1. Koska olet aloittanut Pihapihlajassa ja miten valitsit juuri tämän työpaikan?
 2. Mitä oppisopimuskoulutus on antanut sinulle?
 3. Kuinka kuvailet Pihapihlajaa työpaikkana?
 4. Mikä oli merkittävin tekijä, miksi halusit jatkaa työsuhdetta meillä?

Noora

 1. Aloitin talossa vuonna 2013. Uuden ammatin hankinta oli muhinut päässä jo jonkin aikaa ja kun sopiva koulutusmuoto löytyi, marssin Pihapihlajaan esittäytymään ja kerroin miksi haluaisin päästä tänne opiskelemaan. Olin kuullut suosituksia jo talossa työskentelevältä siskoltani. Aikaisemmin olen työskennellyt henkilökohtaisena avustajana.
 2. Pihapihlaja on tarjonnut monipuoliset mahdollisuudet lähihoitajan oppisopimuskoulutuksen tueksi. Juuri käytännön ja teorian yhdistäminen on parhain puoli oppisopimuskoulutuksessa.
 3. Pihapihlaja on vauhdikas työpaikka, jossa on mitä mahtavin työyhteisö.
 4. Työn vaihtelevuus sekä päivien toistamattomuus ovat avaintekijöitä, joiden vuoksi olen halunnut jatkaa tällä työmaalla. Jokainen päivä on erilainen.

Sanna

 1. Aloitin vuonna 2014. Päätin hakea talossa olevaa avointa avustajan toimea, mutta kun valinta ei kohdistunut minuun, en silti luovuttanut. Olin päättänyt, että haluaisin työskennellä Neuroliitossa. Minulla ei ollut alan koulutusta, mutta tiesin, että haluaisin kouluttautua lähihoitajaksi. Näin ollen yhteisajatuksin laitettiin oppisopimuspaperit vetämään.
 2. Oppisopimuskoulutus on ollut antoisaa opiskelua työnohessa. Miellän jatkuvan ajanhermoilla työskentelyn paremmaksi vaihtoehdoksi kuin lyhyet harjoittelujaksot nuorisopuolen opinnoissa, sillä tekemällä oppii.
 3. Pihapihlaja on työpaikkana rento, hauska ja samanhenkiset työkaverit on välillä vaikeimpienkin aikojen suola.
 4. Tämä on helppo; työ on antoisaa ja pidän siitä, kuinka helppoa on työskennellä kun asukkaan ja työntekijän välille syntyy luottamus.