Pihapihlaja lähtee kohti kesää

24.5.2024
Kategoriat: Pihapihlaja

Vappua vietettiin värikkäästi koristeiden ja iloisten mielten kera. Serpentiinistä, ilmapalloista tai juhlaherkuista ei säästelty. Tunnelmaa luomassa meillä kävi myös Iloa Laulusta- kuoro. Saimme vappuaattona myös ensimaistiaisia aurinkoisista säistä ja pehmisauton antimista.  

Äitienpäivänä asukkaat kävivät ostamassa lahjoja äideilleen Henkilökohtaisen avun voimin. Myös Pihapihlajan omat äidit saivat osakseen juhlistusta ruusujen ja täytekakun kera.

Päivätoiminnassa on veikattu Suomen Leijonien pelituloksia ja oikeita vastauksiakin on ilmaan heitelty. Päivätoiminnan kaiuttimista raikui myös vuoden Euroviisuehdokkaat, mutta asukkaiden mielestä kukaan ei kuitenkaan vetänyt vertojaan Abballe.  

Ulkona on vihdoin alkanut näkymään myös pilkahduksia kesästä. Asukkaat nauttivat ulkona tekemisestä ja pysyvät aktiivisina esimerkiksi mölkkyä pelaamalla. Toisaalta myös rauhallinen pihalla istuskelu on tullut suosituksi vapaa-ajan vietoksi lämpötilojen noustessa. Auringon lämmöstä ja kauniista kukkivasta luonnosta nautitaan aamusta iltaan. Kesän alkaessa myös tekemisen määrä kasvaa. Juha Tapion konserttia on käyty jo fiilistelemässä ja monia tapahtumia ja seikkailuja on vielä suunnitelmissa. 

Kesäisten ilmojen jatkumista odotetaan suupielet korvissa. Kylmiä jäätelöitä ja lämpimiä muistoja on vielä paljon luvassa!