Palvelutalo Merenpisaran & Neuropisteen avoimet ovet 17.5.

16.4.2018
Kategoriat: Merenpisara

Vietämme avoimia ovia Helsingin neurokeskuksessa torstaina 17.5. klo 13–17.

Arabianrannassa sijaitsevassa Neuroliiton Helsingin neurokeskuksessa toimii Palvelutalo Merenpisara sekä Neuropiste (Avokuntoutus Aksoni Helsingin nimi vaihtuu 17.5. alkaen Neuropiste Helsingiksi). Merenpisara tarjoaa turvallisen kodin ja yksilöllisen avun sekä päivätoimintaa kaiken ikäisille vaikeavammaisille neurologista sairautta sairastaville aikuisille. Neuropisteestä löydät yksilöllistä avokuntoutusta ja ryhmäterapiaa. Neuropisteen henkilökunta on erikoistunut neurologisten oireiden kuntoutukseen.

Päivä alkaa tutustumiskierroksella tiloissamme ja jatkuu klo 14 Helsingin Uniklinikan tutkimusjohtaja professori Markku Partisen luennolla ”Aivot ja uni”. Luennon jälkeen pääset tutustumaan uneen liittyviin tuotteisiin kuten Neurosonicin rentoutusdivaaniin, Unikulman sänkyihin, Sanoi Oy:n Unitaito-mobiilisovellukseen sekä Biomedin ravintolisiin, joita on mahdollista ostaa lähes tukkuhinnoin tapahtumasta: rentouttavaan Tyyni-juomajauheeseen, NeuroWay ja Neuroglandin Forte aivoravinteisiin, muistin tueksi oleviin Aktiivisiin B12-tippoihin ja Vahvaan Kurkumiiniin (kivut ja kolotukset).

Lisäksi pääset kyselemään Palvelutalo Merenpisaran asukkaan kokemuksia ”asukastreffeillä” ja kokeilemaan teknisavusteisia kuntoutuslaitteita Neuropisteessä. Toinen ohjattu tutustumiskierros on klo 16. Tarjolla myös kakkukahvit!

Ennakkoon ilmoittautuneet osallistuvat palkintojen arvontaan!

Ilmoittaudu 4.5. mennessä täällä. Voit osallistua myös ilmoittautumatta. Tilaisuus on avoin kaikille.

Sisäänkäynti: Kaj Franckin aukio 2, Arabianranta, Helsinki

Tervetuloa!