Palvelutalo Merenpisara täytti 10 vuotta

3.11.2017
Kategoriat: Merenpisara,Uutinen

Palvelutalo Merenpisaran ja Avokuntoutus Aksonin 10-vuotisjuhlaa vietettiin Helsingin neurotalolla torstaina 2. marraskuuta.

Merenpisaran matkaa alusta saakka seurannut emeritusprofessori, neurologi Juhani Wikström mainitsi juhlapuheessaan, miten tärkeitä asioita henkilökunnan osaaminen ja hyvä henki ovat toiminnan kannalta. Merenpisaran johtokunnan puheenjohtajana Wikström sanoi olevansa tyytyväinen siitä, miten palvelutaloa on vuosien varrella kehitetty.

Helsingin kaupungin ostopalvelupäällikkö Minna Eronen mainitsi onnittelupuheessaan, että yhteistyö sekä Aksonin että Merenpisaran kanssa on sujunut hyvin ja hän toivoi saman jatkuvan myös tulevaisuudessa. Koskettavan läheisen puheen piti Hanna Puukko-Manninen, jonka sisko asuu Merenpisarassa. Puukko-Manninen kertoi siskonsa saamasta hyvästä hoidosta ja kohtelusta palvelutalossa. Puheen pitivät myös Helsingin ja Uudenmaan neuroyhdistyksen puheenjohtaja Petri Aaltio ja Aksonin asiakas Paula Saukkonen.

Tervehdyksensä toivat lisäksi Neuroliiton toimitusjohtaja Helena Ylikylä-Leiva ja hallituksen puheenjohtaja Ulla-Maj Wideroos.

Viihdyttävästä musiikista vastasivat pianisti Tuula Hallström sekä tenori Juho Punkeri.