Alkuvuoden kuulumiset Pihapihlajasta

20.2.2023
Kategoriat: Pihapihlaja

Koronasta johtuvien vierailurajoitusten vuoksi Pihapihlajassa on ollut tapahtumien saralla hiljaisempaa. Muutaman välivuoden jälkeen saimme kuitenkin jälleen vieraaksemme Seinäjoen lukion oppilaita tanssimaan vanhojen tansseja. Upeat nuoret pukuineen ilahduttivat niin asukkaita kuin henkilökuntaakin. Vanhojen tanssit on aina odotettu esitys, jota saapuu päiväsaliin ihailemaan lähes koko talon väki.

Tanssien siivittämänä siirryttiin ystävänpäivätunnelmiin. Tänä vuonna ystävänpäivää vietettiin yhdessä herkutellen ja pelaillen. Päiväkahvilla tarjoiltiin Brunbergin suukkoja ja yhteispeliksi valikoitui Pihapihlajan asukkaiden ylivoimainen kestosuosikki, Bingo! Voittajat tietenkin palkittiin, tällä kertaa ihanan tuoksuisilla suihkusaippuoilla, pehmeillä kylpypyyhkeillä ja uusilla tyynyliinoilla.

Päivätoiminnassa on muun muassa leivottu Runebergin torttuja ja viime viikolla katsottiin yhdessä elokuva ”Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia”. Elokuvan pääosassa näyttelee MS-tautia sairastava Petri Poikolainen, joka voitti elokuvasta parhaan miespääosan Jussi-palkinnon.

Talossa on vieraillut myös sairaanhoitajamme suloinen Axu-koira. Koirakaveri on käynyt ihastuttamassa asukkaita jo useammankin kerran. Halukkaita syliin ottajia ja rapsuttelijoita riittää aina jonoksi asti, eikä mikään ihme!

   

Huomenna vietetään laskiaistiistaita ja Pihapihlajassakin saadaan nauttia laskiaispullien tuoksusta talvisissa maisemissa. Täällä odotellaan jo kovasti kevättä ja yhdessä ihmetellään valon määrän lisääntymistä päivä päivältä.